Mijn werk als schoonheidsspecialiste in Roosendaal

Ik werk als schoonheidsspecialiste in Roosendaal in mijn eigen salon, waar u terecht kunt voor allerhande soorten behandelingen. Na het afronden van de Schoonheidsspecialiste niveau 3 opleiding heb ik diverse cursussen en trainingen gevolg om me te specialiseren en de nieuwste technieken aan te leren. U kunt bij mij zowel een gezichtsbehandeling in Roosendaal boeken als de wimpers en/of wenkbrauwen laten verven. Al mijn behandelingen hebben een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding en zijn in verhouding tot andere salons zeer betaalbaar.

Wimpers en/of wenkbrauwen verven in Roosendaal

Het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen is perfect voor mensen die van zichzelf heel weinig of hele lichte haartjes hebben. Zodra u deze donkerder verft krijgt u veel meer expressie in het gezicht en een veel opener en wakkere blik. Ook is het handig voor mensen die vaak sporten en dan liever geen make-up dragen. Geverfde wimpers en wenkbrauwen geven immers niet af en kunnen ook niet uitlopen. Als schoonheidsspecialiste in Roosendaal heb ik mij onder andere in het verven van de wimpers en wenkbrauwen gespecialiseerd, waarbij ik de wenkbrauwen uiteraard ook in de gewenste vorm kan epileren. Bij mij staat u al in 30 minuten weer buiten met mooie, donkere wimpers en wenkbrauwen en een sprekende oogopslag.

Schoonheidsspecialiste Roosendaal

Schoonheidsspecialiste in Roosendaal voor gezichtsbehandeling

Natuurlijk kan ik u in mijn salon ook een heerlijke gezichtsbehandeling in Roosendaal geven. Deze kan gericht zijn op specifieke klachten, zoals acne, een onrustige, vlekkerige huid of rimpels en fijne lijntjes. Als schoonheidsspecialiste in Roosendaal analyseer ik allereerst uw huid, waarna ik u vertel welke behandeling het meest geschikt is. Iedereen heeft immers een ander huidtype en andere wensen, en dus pas ik de behandeling graag aan aan uw behoeften. Uiteraard kunt u ook bij mij terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling in Roosendaal inclusief heerlijke gezichtsmassage. Soms is het namelijk nodig uzelf even te verwennen, niet? Mijn salon is daarvoor de aangewezen plek, want ik heb een warme, huiselijke sfeer gecreëerd waarin u zich helemaal thuis voelt en kunt ontspannen.

De producten van Marlyse Blue

In mijn schoonheidssalon in Roosendaal geef maak ik gebruik van de fijne producten van het merk Marlyse Blue. Ik heb voor dit merk gekozen omdat alle producten volledig vrij zijn van parabenen, harde chemicaliën, PEG’s en sulfaten. Ze zijn namelijk gemaakt op basis van organische extracten en oliën en dragen dus op natuurlijke wijze bij aan een mooiere huid. Zo versterken ze het effect van de schoonheidsbehandelingen en brengen de huid tot rust.

Menu