Over mijn schoonheidssalon in Roosendaal

Bent u op zoek naar een fijne schoonheidssalon in Roosendaal voor diverse gezichtsbehandelingen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. In mijn salon bied ik diverse behandelingen aan, elk met een ander doel. Wilt u bijvoorbeeld graag iets aan die rimpels en fijne lijntjes doen? Of heeft u een hele onrustige huid met veel acne en mee-eters? In mijn schoonheidssalon in Roosendaal bied ik u een behandeling op maat waarmee we deze klachten verminderen. Bij het bepalen welke behandeling geschikt is analyseer ik allereerst de huid. Ik kijk welk huidtype u hebt, of deze rijk of arm aan vocht is en in welke mate hij reeds tekenen van veroudering vertoont. Aan de hand van deze analyse kan ik u vertellen welke gezichtsbehandeling in Roosendaal geschikt is voor uw huid en welk effect u daarvan mag verwachten. Naast de gezichtsbehandelingen kunt u bij ook de wimpers en wenkbrauwen laten verven. Dit geeft veel meer expressie in het gezicht en is met name geschikt voor mensen met hele lichte of heel weinig wimpers en/of wenkbrauwen.

Schoonheidssalon in Roosendaal voor acnebehandeling

Een van de klachten waarvoor u bij mij als schoonheidsspecialiste in Roosendaal terecht kunt is acne. Dit komt heel vaak voor onder pubers, maar ik zie het ook af en toe bij volwassenen. Het kan hardnekkige acne betreffen die niet goed reageert op allerhande crèmes en thuisbehandelingen. In mijn schoonheidssalon in Roosendaal kan ik deze echter prima behandelen. Als u (op welke leeftijd dan ook) last heeft van acne dan is het zaak uw huid goed te reinigen, en niet enkel oppervlakkig. Ik zal geregeld mee-eters verwijderen, de kleine ontstekinkjes behandelen en de huid voorzichtig scrubben. Het scrubben is belangrijk om de opperhuid wat dunner te maken, waardoor onzuiverheden makkelijker te verwijderen zijn. Tevens vermindert het de littekentjes die achterblijven als gevolg van acne. In mijn schoonheidssalon in Roosendaal heb ik alle benodigdheden in huis om de acnegevoelige huid tot rust te brengen en vervolgens de overgebleven littekentjes te verminderen.

schoonheidssalon in Roosendaal

De natuurlijke producten van Marlyse Blue

Bij alle behandelingen die ik in mijn schoonheidssalon in Roosendaal bied maak ik gebruik van de natuurlijke producten van het merk Marlyse Blue. Deze zijn gemaakt zonder parabenen, PEG’S, harde chemicaliën en sulfaten. Ik vind het heel belangrijk om op natuurlijke wijze bij te dragen aan het herstel van uw huid, en ben dan ook blij een merk gevonden te hebben dat gemaakt is op basis van organische extracten en oliën. Ze hebben producten voor elk huidtype, waardoor ze voor vrijwel iedereen geschikt zijn. Daardoor zijn ze een fijne aanvulling op de gezichtsbehandelingen die ik geef, en versterken het effect ervan.

Menu